YRITYS

Tarja Ahjoniemi perusti Tilitoimisto Ahjoniemen vuonna 1986.  Toimimme aluksi kommandiittiyhtiönä, mutta vuonna 2007 perustimme Tilitoimisto Ahjoniemi Oy:n.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa,  Vantaalla.

Tilitoimisto Ahjoniemi Oy:ssä työskentelee päätoimisesti  5 -7 ammattitaitoista kirjanpitäjää ja palkanlaskijaa. Ammattitaitoiset ja osaavat tilintarkastajat kuuluvat myös arkeemme.   Tilitoimistomme on auktorisoitu, meillä on kaksi KLT-tutkinnon suorittanutta kirjanpitäjää.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin keskisuurista ja pienistä yrityksistä. Jokainen kirjanpitäjä hoitaa oman asiakasyrityksensä asiat alusta loppuun asti, jolloin asiakkaan ja kirjanpitäjän välinen asiointi helpottuu.  Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja työskentelemme tarvittaessa myös yrittäjän tiloissa ja ohjelmilla.

Käytössämme on EMCE:n  taloushallinto-ohjelmisto, Baswaren maksuliikenne ja Baswaren eOffice ostolaskujen kierrätykseen. Ohjelmistoissamme on mahdollisuus myös etäkäyttöön.

Pyrimme varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden korkeatasoisella koulutuksella ja osaamisella sekä asiakasläheisellä palvelulla.